Faq CA

Què passa si arribem tard al joc?

El joc té un temps màxim d’una hora i els següents usuaris tindran reservada l’hora següent. Per això, si arribeu tard, lamentablement perdéreu uns valuosos minuts del vostre temps. Minuts que podríeu trobar a faltar per poder aconseguir l’objectiu del joc. I necessiteu tot el temps disponible per poder escapar!. Us aconsellem arribar una mica abans (10 minuts) i obtenir la direcció aquí amb antelació. Podeu trobar un mapa i les direccions de CityRoomEscape aquí. Si no trobeu la direcció, truqueu a aquest número i us guiarem : 06.80-234-5478.

És possible canviar o cancel.lar la reserva?

I tant que és possible. Pots fer les dues coses, però si us plau, fes-ho 2 dies abans de la teva cita per e-mail o telèfon. Gràcies.

M’agradaria fer una reserva. Com puc fer-ho?

Pots reservar a través del sistema de reserves on-line o per telèfon. Rebrà un e-mail confirmant la teva reserva.

Amb quina freqüència es canvia el joc?

El joc segueix sent el mateix, però és un repte que faci jugar diverses vegades per sortir a temps! I, és clar, ja estem treballant en el projecte del pròxim joc …

M’agradaria dur a la meva àvia, ella s’espanta fàcilment Però, és aconsellable per a ella?

És clar que ho és!. A la teva àvia li agradarà!. El joc no busca espantar. Si algú té una mica de claustrofòbia ell o ella hauria d’avisar i li faríem sortir de seguida.

Realment hi ha un agent vivint a l’habitació?

Vine i mira-ho tu mateix!