Sobre nosaltres

Un amagatall d’espies situat al centre de Palma!
map polaroid-frame
CityRoomEscape

Us portem a tu i al teu equip de tornada a la dècada dels anys 70, a la d’Europa de l’est, en el bloc comunista i us convertim  en agents secrets. ¿El desafiament? Desxifrar codis, resoldre trencaclosques i superar girs inesperats per aconseguir escapar de l’oficina de l’agent secret enemic. Si ets prou valent pots submergir-te en la vida diària d’un agent secret a través d’aquesta missió secreta. Més difícil encara, has de fer-ho tot en 60 minuts – o menys. Tot el que tens és el teu enginy per resoldre problemes de lògica i codis que són la teva única esperança.

Si creus que tu i els teus amics o familiars tenen la ment, l’enginy i les habilitats per treballar junts contrarellotge, llavors posa-ho a prova a CityRoomEscape!

Com jugar?
1 – Reserva una cita
2 – Vine puntual
3 – Paga i juga

 

Franquícia

En cas que t’agradi el nostre joc i pensis a fer el mateix a la teva ciutat, envia’ns un e-mail per obtenir més informació i t’ajudarem amb tot.

Contactes

Moments

Aquí hi ha alguns grans moments a l’habitació de l’Agent Secret – equips brillants, escenes sorprenents, situacions divertides i més…

veure més